Kropsterapi


Jeg har valgt at uddanne mig til kropsterapeut, da jeg igennem mine mange år, som psykoterapeut, familiebehandler og sygeplejerske har erfaret, at rigtig meget af den stress og ubehag, som vi oplever i vores liv sætter sig i kroppen, som spændinger på den ene eller anden måde.

Frem til jeg er færdiguddannet som kropsterapeut i marts 2022 tilbyder jeg Manuvision elevbehandling og kombinationsbehandling til en særlig god pris.

Jeg har allerede haft mere end 150 kroppe i mine hænder og håber at kunne nå at få endnu mere træning og erfaring, inden jeg er færdiguddannet.

Mit ønske er at hjælpe mennesker til at komme i bedre kontakt med dem selv, give slip på gamle og nye spændinger, så de kan opleve mere frihed i kroppen og i livet generelt.


Det er også min erfaring at kropsterapi er særlig velegnet til unge, voksne og pårørende, som ramt af misbrugsproblemer, sorg eller psykiske lidelser.

Jeg hjælper dig med at:

  • afspænde muskler, frigøre led og løsne op i nakke og ryg ud fra en kombination af dybtgående massageteknikker, ledfrigørelse, akupressur og zonepunkter.
  • aflæse og afhjælpe forstyrrelser i nervesystemet, der kan give udslag i alt fra fordøjelsesproblemer og nakkespændinger til stress, angst og depression.
  • skabe forbindelse mellem hovedets fortællinger og kroppens signaler ved at undersøge sammenhængen mellem mentale, fysiske og følelsesmæssige tilstande.


Du kan læse mere Manuvision Kropsterapi her på Manuvisions hjemmeside


Kropsterapi

Manuvision kropsterapi er en behandlingsform, der behandler fysiske og psykiske lidelser gennem kroppen.

Behandlingen skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser.

Terapien har fokus på sammenhængen mellem krop, tanker og følelser for at løsne spændingerne bag kroppens symptomer.

Kombinationsbehandling

Nervesystemet afslører vores fortid, fordi dets respons på omgivelserne afhænger af, hvordan det har “lært” at reagere ud fra tidligere erfaringer fra traume-situationer.

Derfor hænger psykiske tilstande som angst og stress altid sammen med et alarmeret nervesystem.

I behandlingen kombinere jeg min viden og erfaring som psykoterapeut og familieterapeut med kropsterapien.