Samtaleterapi

Jeg tilbyder samtaleterapi til unge, voksne og familier, som er ramt af misbrugsproblemer eller psykiske lidelser.

Sammen undersøger vi, hvordan problemerne, på forskellige måder, har fået magt til at ødelægge jeres drømme og planer om, hvordan livet burde leves.

Jeg har særlig viden om misbrugsproblemer og psykiske lidelser og mange års erfaring i at tale med:

  • Unge og vokne samt familier og pårørende, når en ung, en partner eller en forældre bliver ramt af et misbrugsproblem eller psykiske lidelser

Jeg har praksis centralt på Frederiksberg, hvor jeg har mit terapilokale. I terapien sidder vi i rolige omgivelser og taler sammen. Jeg bruger ofte en tavle, som jeg skriver på undervejs, som hjælp til at organisere det vi taler om og som hjælper os til at kunne bevæge os frem og tilbage i samtalen.

Jeg tilbyder også online samtaler til dig/jer, som bor langt væk eller af andre grunde foretrækker at mødes online.

Individuel psykoterapi

Individuel psykoterapi er for dig, som har brug for et fortroligt rum til at tale om dit liv. Her er der fokus på dig og dine behov og tid til at lytte til det, som er svært.

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad som er vigtigt for dig og hvordan du kan komme tættere på at leve det liv, du ønsker.

Læs mere

Familieterapi

Familieterapi er til familier, par og forældre, som er ramt af alkohol-/misbrugsproblemer eller psykiske lidelser i familien.

Jeg hjælper familien med at få overblik og indblik i de mekanismer, som styrer et alkohol-/ misbrugsproblem eller en psykisk lidelse, så det bliver nemmere, at leve det liv I drømmer om og længes efter.

Læs mere

Online terapi

Online terapi er til dig, som ønsker individuel psykoterapi, men også til familier, forældre og børn, som ønsker familie-, par- eller forældresamtaler.

Online terapi er en mulighed for at mødes og tale om betydningsfulde ting uafhængig af afstand.

Læs mere